Onze opdrachtgevers

Über Logistics is ontstaan uit een combinatie van bedrijven die zelf steeds meer behoefte hadden aan transport van goederen. Onder deze bedrijven waren onder meer een verhuurbedrijf voor evenementen en een groep webshops. Door deze ontstaanswijze begrijpen wij onze huidige klantengroep als geen ander. We hebben tenslotte dezelfde behoeften als onze klanten. Hieronder treft u een overzicht van de opdrachtgevers waarvoor wij werken:

Bedrijfsleven

Voor bedrijven is een vaste logistieke partner een wens. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw verzendingen. Wij staan op elk gewenst moment voor u klaar en zorgen voor een adequate en snelle afhandeling van uw verzendvraag. Opdrachten die wij zoal uitvoeren zijn periodieke ophaalservice van pakketten en poststukken, tijdelijke opslag van goederen en de volledige afhandeling en verwerking van geschenken (bijvoorbeeld klaarmaken en verzenden van relatiegeschenken). 

Webshops

Webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Ook steeds meer 'stenen winkels' kiezen voor de overstap naar of de combinatie met een webshop. Verkopen realiseren gebeurt volledig digitaal, dus daar is geen ruimte voor nodig. De volledige afhandeling van de orders is een ander verhaal. Denkt u hierbij aan opslag, inpakken, stickeren, bundelen en verzenden van de artikelen. Über Logistics kan u bij het gehele traject helpen, van de opslag, verwerking (e-fulfilment) tot aan de verzending van de artikelen

Transportbedrijven

Regelmatig wordt Über Logistics ingezet voor andere transportbedrijven. Onze scherpe prijzen en flexibiliteit bieden uitkomst voor transportbedrijven die (tijdelijk) kampen met capaciteitsproblemen. Door de grote hoeveelheid aanvragen kunnen wij ook trachten om combinaties te maken met andere ritten. Ook spoedopdrachten worden veelal aan ons uitbesteed.

Post- en pakketbedrijven

Bent u een post- of pakketverwerker en heeft u een logistieke vraag of hulp nodig bij de afhandeling van poststukken of pakketten. Wij hebben ruime ervaring met snelle en nette e-fulfilment opdrachten, zoals postverwerking, inpakwerkzaamheden en het verzendklaar maken van pakketten. Ook de aflevering van de poststukken bij de post/pakketdienst van uw keuze kunnen wij verzorgen.


Wij hebben alle kennis, ervaring en capaciteit in huis om vraagstuk snel en secuur te realiseren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.