Opslag & Overslag

Opslag en overslag geven u letterlijk meer ruimte. Heeft u goederen die gedurende korte of langere tijd opgeslagen moeten worden? Heeft u tijdelijk een tekort aan capaciteit of heeft u goederen die wachten op de vervoerder? Kies dan voor de flexibele opslag- en overslagmogelijkheden van Über Logistics.

Opslag

Über Logistics heeft meerdere, veilige opslaglocaties die vanwege hun flexibele indeling voor elk vraagstuk geschikt zijn. Door te kiezen voor externe opslag kunt u uw eigen bedrijfsruimte vrij blijven gebruiken. Hierdoor besteedt u uw bedrijfsruimte optimaal. Heeft u goederen nodig uit de opslag? Wij geven u snel toegang tot uw opslagruimte en bovendien kunnen we met onze logistieke slagkracht ervoor zorgen dat de gewenste artikelen in uw opslag bij u worden bezorgd.

Overslag

Overslag betekent de verwerking van goederen van het ene naar het andere transportmiddel. De overslag dient zo snel mogelijk te gebeuren, want de tijd dat beide transportmiddelen stil staan kost geld. Een ervaren verslagpartner is dan gewenst. Het kan ook gebeuren dat de beide transportmiddelen niet tegelijkertijd beschikbaar zijn voor de overslag. Dan zullen de goederen tijdelijk (hoe kort ook) moeten worden opgeslagen, totdat de vervoerder de goederen kan ophalen. Wij denken graag met u mee om de overslag tot in de puntjes te begeleiden.

 

Wij hebben alle kennis, ervaring en capaciteit in huis om opslag- en/of overslagopdracht snel en secuur te realiseren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.