Koeriersdiensten

Über Logistics staat voor full-service en flexibiliteit. Hierdoor kunnen we snel reageren op elke vraag. Hieronder treft u een overzicht van onze koeriersdiensten. Heeft u een specifiek vraagstuk? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie of een scherp prijsvoorstel. 

Spoedopdracht

Heeft u met spoed een koerier nodig om uw goederen te vervoeren? Über Logistics staat voor u klaar. Onze chauffeur is snel op het gewenste adres en draagt zorg voor een snelle, veilige levering. 

Goederen ophalen

Heeft uw opdrachtgever uw goederen klaar staan, maar is er niemand om de goederen bij u te leveren? Über Logistics helpt u om de goederen snel op uw locatie te leveren.

Goederen wegbrengen

Heeft u goederen klaar staan die u wilt wegbrengen? Wij kunnen uw goederen op elk gewenst moment ophalen en leveren bij uw klant(en). Wij bieden ook mogelijkheden om uw poststukken of pakketten af te leveren bij uw verzendpartner (bijvoorbeeld DHL, UPS, PostNL).

Periodieke diensten

Heeft u regelmatig goederen die u wilt verzenden? Bijvoorbeeld de post van uw bedrijf of een reeks pakketten die u periodiek wilt verzenden? Über Logistics heeft ruime ervaring met de afhandeling van poststukken voor bedrijven en webshops.

 

Wij hebben alle kennis, ervaring en capaciteit in huis om pakketverzending snel en secuur te realiseren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.