(e-)fulfilment

Fulfilment is een term die het best omschreven kan worden als alle werkzaamheden die worden gedaan om artikelen in te pakken, te verwerken en te verzenden naar de klant. Wanneer deze werkzaamheden geschieden voor een webshop dan wordt dit e-fulfilment genoemd. Voorbeelden hiervan zijn de verzending van artikelen die zijn besteld in de webshop, maar ook het klaarmaken en/of verzenden van Kerstpakketten, relatiegeschenken, etc.

 

Werkzaamheden uitbesteden

Fulfilment kan een arbeidsintensieve klus zijn. Daarom kiezen bedrijven er vaak voor om hiervoor niet de (duurbetaalde) medewerkers voor in te zetten. Het is namelijk niet altijd een fulltime baan, maar iets dat een medewerker van uw bedrijf 'erbij' doet. Zo worden regelmatig medewerkers van het magazijn, marketing, inkoop of de administratie hiermee belast en moeten zij naast hun eigen werk een fulfilment-opdracht verwerken. Veel mensen vinden het eentonig of vervelend werk, waar u uw collega's/medewerkers niet mee wilt opzadelen.

 

 

Wij nemen dit graag van u over. Wij hebben alle kennis, ervaring en capaciteit in huis om fulfilment-opdracht snel en secuur te realiseren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.